Η Εταιρεία μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με το αντικείμενο της οικιακής κομποστοποίησης στην Ελλάδα. Η κομποστοποίηση είναι η πιο οικολογική μορφή ανακύκλωσης και η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της επένδυσε στην ενημέρωση του κοινού, των δημοτικών αρχών και του κράτους για τα σημαντικά οφέλη της κομποστοποίησης στο περιβάλλον και στην οικονομία.
Στην διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας έχουμε ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει χιλιάδες πολίτες, μαθητές και κρατικούς λειτουργούς.

 

Η Εταιρεία μας 1
0
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Κάδοι Κομποστοποίησης
Η Εταιρεία μας 2
Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι και προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε φοιτητές και καθηγητές, ενημερώνουμε μαθητές της Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενημερώνουμε για τις βέλτιστες πρακτικές Δημόσιους Οργανισμούς, Υπουργεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στους ευχαριστημένους πελάτες περιλαμβάνονται το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορία, το Πολεμικό Ναυτικό, η Vodafon, η Α.Ε. τσιμέντων ΤΙΤΑΝ. , η Apivita, το Κολλέγιο Αθηνών, το Deree, η Τράπεζα Πειραιώς, η EUROBANK, Siemens, Μονές του Αγίου Όρους , οι Δήμοι Πετρούπολης, Λαμίας, Σίφνου, Ηλιουπόλεως, Περιστερίου, Χίου, Σάμου, Κεφαλλονιάς, Χαλανδρίου, Παπάγου, Παιανίας, Παξών, Αλμυρού, Κηφισιάς, Δάφνης, Αγ. Στεφάνου, Πάρου, Θάσου, Θεσσαλονίκης, Ψαρρών, Χάλκης, Ανάφης, Σικίνου και πολλές άλλες εταιρείες, οργανισμοί καθώς και χιλιάδες ιδιώτες.
Το γεγονός πως η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ήταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με την κομποστοποίηση μας έδωσε την δυνατότητα να συνεργαστούμε με τους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους Οίκους του εξωτερικού, όπως η Γερμανική Otto Graff GmbH, η Σουηδική JORAFORM AB και η TUBLEWEED Αυστραλίας.
Από το 2019 έχει εισέλθει στον εξοπλισμό κεντρικών μονάδων κομποστοποίησης για μικρές και μεγάλες πόλεις.
Το σύνολο των δραστηριοτήτων μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανακύκλωση οργανικών υπολειμμάτων κουζίνας και κήπου και αυτό μας καθιστά τους πλέον ειδικούς στην Ελλάδα.
Η Εταιρεία μας 3